fredag 15. januar 2010

La Casita


Vi møter stadig nye mennesker:) Vi prøver å være vennlige med alle vi møter. Noen tar det mer seriøst enn andre. Athene møtte en Belgisk gutt. To minutter senere var de gode venner!:)


De siste dagene har flydd avsted. Vi har brukt dagene til å bli mer kjent med byen og de kulturelle kodene her. Hva koster ting EGENTLIG? hvordan fungerer taxi-systemet her osv. osv.

Det har ikke vært kjempevarmt her de siste dagene, men det er kanskje greit, så har vi fått avklimatisert oss litt i rolig tempo.
Vi har møtt Sonja og Olaf her nede. To andre fra Norge. Sonja er også her via Fredskorpset, men hun er gjennom universitetet, mens vi er her gjennom fredskorpset og tønsberg kommune. Olaf har "hjemmekontor" i Nicaragu. Kjekt.

Olaf ofg Sonja bodde tidligere i vårt hus, men nå har de flyttet til et annet sted, og vi var og besøkte dem en ettermiddag. Et flott hus, med en fantastisk terrasse på toppen av huset hvor man kan nyte en nydelig solnedgang med nystekte rundstykker;)

Vi fikk høre at vi kunne dra til et sted som het "La casita"(det lille huset). Der kunne vi få kjøpt hjemmelagde grovbrød. Vi ilte avsted i taxi til La Casita, som vi fort fant ut var mye mer enn et lite hus. Der var det en restaurant, som solgte fantastisk juice og yoghurt, og i tillegg til det så var det en enorm botanisk hage der, med utallig blomster, planter og trær. Det var også en flott plass for barn, med husker og klatrestativ.

Athene og Milàn koste seg masse. Spesielt fordi Athene møtte denne 2 år gamle gutten fra Belgia. De to ble strax gode venner, og lekte sammen en god stund, mens vi voksne prøvde å tyde spansk/
fransk`en til foreldrene.....







Og når dagen er over er vi slitne alle mann.. store som små..