lørdag 23. april 2011

Bursdagsfeiring, El Canjon de Somoto og jiquillio!

Kjære blogg-følgere og andre rare dyr. Velkommen til nye lesegleder og bilderekker på Brynilsens blogg.


ATHENE 4 år! 


Vi skal vi begynne med en liten historie. Det var nemlig en gang, en familie som hadde en liten jente på bare tre år. I lang tid var den lille jenta deres tre år. Men så, en vakker sommerdag i mars(26. for å være eksakt) så fylte hun 4 år. Den dagen ble feiret med masse besøk av store og små. Det ble spist store mengder med nydelig utskjært og dandert frukt, uhorvelige mengder med brus og kake, samt en gedigen prinsesseformet piñata! Deretter så levde den storelille fireåringen lykkelig videre...

Her får dere et lite innblikk:























SOMOTO
Mirjam, Ylva, Bjørnar (A.k.a: "Bønna"), Hege (A.k.a:"Grøten") og jeg, leverte fra oss barn, pakket sekken og leide en bil og reiste opp til Somoto. Rett utenfor byen Somoto ligger den mystiske "Canjon de Somoto". Det er en Canjon, en elv som renner gjennom et fjellpass. Vi gikk og svømte om hverandre gjennom hele passet, ved hjelp av oss selv og en dyktig guide.

Etter den opplevelsesrike dagen avsluttet vi med litt vin og stearinlys på patioen bak huset:) To amerikanske reisende ble også med:) Joy og Chris!
























Stillehavet og -Juiquillio!


I påsken bestemte vi oss for å reise to dager til kysten. Vi valgte stillehavskysten. Vi endte på et flott sted nordvest i Nicaragua som heter Juiquillio. Til vanlig er det visst et stille og glemt sted, men i påsken strømmer folk til og lager god stemning.

Vi var så heldige å få boplass på et backpacker-hostel ved navn "Rancho Tranquilo". Og tranquilo var det:) Vi bodde i en enkel bambushytte, og delt bad og dusj. Kjempedeilig. Vi leide oss et par hester en formiddag og red langs stranden. Ungene koste seg som bare det!