mandag 19. april 2010

NORGESBESØK! Mamma(+farmor,svigermor)

"Da mødre ble til, var tanken ganske klar.
For mødre har noe i seg som ingen andre har.
De har en hånd som hjelper, de lytter & forstår.
De trøster deg gjerne, og blir når andre går.
Derfor har vi mødre, og dersom du spør meg;
Den BESTE mamma i verden, det er jo nettopp DEG!"(ukjent)



Jeg, Andre` dro til flyplassen sammen med Peter og Robert. De skulle hjem, og mamma skulle komme med et fly bare noen timer etter at de hadde dratt:)

Det var kjempedeilig å se mamma igjen, vi hadde savnet henne masse alle sammen!
Vi hadde 17 dager sammen som endte med 17 kjempedeilige dager. Vi var noen dager her i Estelì og ble litt kjent her. Vår kjære gjest fikk handlet litt ting og tang og blitt litt kjent i byen vi bor. Hun fikk også prøvd en av Esteli sine velpleiesalonger, hvor manekyr, pedikyr og massage sto på programmet:)

Videre reiste vi til Corn Island. Etter en flytur vi sent vil glemme kom vi frem til den lille øyen.Vi var litt uheldige med været de tre første dagene, regntiden nærmer seg med stormskritt her i amerika, så litt må man regne med. SÅÅÅmye regn??!!??! Vestlendingene hadde virkelig fått noe å klage over her nede...:P


Vi skulle være på C.I i tre dager, men endte med seks dager tilende. De tre siste dagene var glovarme og knallflotte. Vi levde late dager på stranden, i vannet og i golfbil som vi brukte til "sightseing" på øya! Barna koste seg masse og det gjorde vi òg:) Den lille øyen i Karribien er og blir paradis på disse kanter- stort mer er det ikke mer å si om den saken. Punktum.

Etter Karribien dro vi tilbake til noen rolige dager samme i Esteli igjen. Rolige er vel en liten overdrivelse ettersom våre herlige barn noen ganger får små, røde menn med horn, på skuldrene sine, som gir dem beskjed om å hyle og skrike og smelle med dører litt oftere enn det som er anbefalt av fastlegen..

For å avslutte reisen din med noe spennende så valgte du å bo på Schippol flyplass i 4 dager og bruke 17 timer i en liten minibuss for å oppleve mer av ditt eget kontinent, uten baggasje. Jeg synes du er sporty mamma!Du fortjener virkelig tittelen: "DEN BESTE MAMMAN, FARMOREN OG SVIGERMOREN SOM FINNES".





TUSEN TAKK FOR BESØKET MAMMA

 - Vi savner deg allerede så masse masse.