mandag 12. april 2010

NORGESBESØK! Peter og Robert!

Endelig- 3måneder trenger ikke bestandig være kjempelang tid, men for oss her, med fremmed språk, fremmed kultur og ingen familie er 3 måneder en god stund. Spesielt fordi det skjer så mye her hele tiden. En dag føles ofte som 2 eller 3 når det står på for fullt:) Men gud så deilig med besøk!

Som Christofer Columbus i 1492 har nå 3 nye personer lagt den lange og til tider smertefulle(av kjedsomhet kanskje? og flyseter!) reisen bak seg fra europa og over til Amerika. I motsetning til Christofer Columbus visste i alle fall våre venner at de ikke skulle til India:P

De to første som ankom Nicaragua var Peter Czako og Robert Johannson. De to gutta kom til oss søndag 21.mars. De møtte Mirjam på flyplassen og reiste direkte til Isla de maiz eller Corn Island som den heter på engelsk. Øyene består av to øyer i Det karibiske hav med strender og en avslappet karibisk livsstil.

Det er alt og ingenting å si om Corn Island. Det er fantastiske strender,enorm varme, morsome golfbiler og god mat. Det er faktisk helt perfekt...


For å oppsumere de tre siste dagene Peter og Robert var her i Esteli: Lange netter og korte dager:) Vi fikk besøkt sigarfabrikk og utforsket hele nattelivet her i Esteli, med Vip-lounge og det hele;) Helgene har rett og slett blitt litt kjedelige her uten dere guttær. Kom snart  tilbake!






I baren på hotell Paraiso i Karribien






I golfbil. Uten golfutstyr. Bare øl.







Sigarfabrikk!








Peter er den største sigarelskeren jeg vet om. Derfor måtte han jo selvfølgelig ha den største sigaren. Den het passelig: MAGNUM TORPEDO! Og den torpederte virkelig livet til Peter. Han elsket det. Live large, smoke larger.. eller noe sånnt..





TUSEN TAKK FOR BESØKET          KAMERATER. DET VAR HELT TOPP!