onsdag 29. september 2010

Livets glade dager





Etter mye regn, kaldere og kjedelige dager inne i huset, ville vi komme oss litt vekk og på stranden.
Vi pakket kofferten, leide minibuss med sjåfør, hentet vår lille venn Jennifer (minste datteren til Carolina), og reiste nedover til San Juan del sur. 
Etter 5 timer med mange do-pauser og slitne barn, kom vi fram til Hotel Royal Chateau.  Sentralt og 5 minutters gange fra stranda :)
Vi fikk rom nøkkelen, kastet inn "flyttelasset" vårt, og nærmest løp ned til stranden. Det var utrolig deilig og varmt. Kjempe fin strand, med store, høye bølger. Athene og Jennifer "stupte" uti, men Milàn ville helst snu :) Litt skeptisk til vannet og lyden av bølgene. Det hjalp å ha en hånd å holde i da. 











 Vannet var deilig, og vi følte virkelig at vi var på ferie. Athene og Jennifer koste seg sammen, og oppholdt seg for det meste i vannet, og Milàn holdt seg for det meste på land og i skyggen. Vi som foreldre kunne retten og sletten slappe av å nyte tilværelsen :)




 Midt på dagen tok vi som oftest litt pause fra sol og strand, og slappet av litt på rommet vårt. På ettermiddagen blei det enten stranden igjen eller en tur i parken.









 Jennifer som endelig fikk seg en velfortjent ferie, nøt tilværelsen. Bading, å få spise på restauranter og se krabber for første gang er noe vi ikke tenker så mye over lenger.



 Måtte nyte de varme kveldene også, så det blei seine kvelder for barna. Gjorde jo absolutt ikke dem noe;)





 Endelig!! c",)


 Solstrålen!!!!






 Nytelse!!!